Durata:
16 ore (flexibil)
Metoda de studiu:
E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla
Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos:
https://bvtraining.ro/courses/cerinte-haccp-2/
Solicită aici prezenta trainerilor noștri la tine în organizație, pentru un curs personalizat.
Conținutul cursului:
În timpul acestui curs, veți învăța ce înseamnă HACCP, cum să interpretați și aplicați principiile HACCP pentru a preveni pericolele pentru siguranța alimentelor. Se va realiza un istoric privind Codex Alimentarius, se vor trece în revistă definiții importante, evoluția sistemului privind siguranța alimentului, aspecte legislative. Vi se vor prezenta noțiuni precum: pericol, risc, pericole in siguranța alimentului, program preliminar, limite critice de control, arbore decizional, trasabilitate, proceduri de monitorizare, acțiune corectivă, plan HACCP etc.
Veți învăța să:
• înțelegeți ce înseamnă HACCP și care sunt principiile HACCP;
• cunoașteți etapele HACCP și să le integrați în procesul organizației;
• identificați și să preveniți pericolele pentru siguranța alimentelor; clasificarea riscurilor și modul de realizare al evaluării pericolelor;
• să stabiliți puncte critice de control, măsuri de control, limite și proceduri de monitorizare; pericole care devin riscuri organizaționale;
• scrieți și actualizați un plan HACCP; alte înregistrări.
Modalitate de testare:
Test tip grilă
Finalizare:
diploma de absolvire bilingvă, ce atestă că ați dobândit cunoştinţe şi competenţe în ceea ce privește Aplicarea principiilor HACCP, în conformitate cu Codex Alimentarius.
Asistență:
Permanent pe mail