Close
București, România Splaiul Unirii 165
(+40) 21 3183800 cursuri@bureauveritas.com

Cerințe HACCP

Se adresează

Persoanele care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau sector conex au cu siguranță drept zonă de interes prezentarea cerințelor HACCP. Companii interesate de conformarea cu cerințele GFSI, SQF, BRC, ISO. Tehnicieni, tehnologi, consultanți, echipa de siguranța alimentului. Responsabili de proces. Manageri în sector producție alimentară, distribuție, retail. Studenți.

Obiective

Cursul urmăreste dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi privind:

  • Scopul şi beneficiile HACCP, paşii procesului de implementare şi mentinere a sistemului, prezentarea structurii, cerinţelor şi aplicabilitatea HACCP;
  • Igiena alimentelor și măsuri preventive pentru pericolele legate de manipularea alimentelor;
  • Sistemul HACCP;
  • Identificarea și gestionarea punctelor critice cu adoptarea de măsuri preventive și acțiuni corective;
  • Importanța controlului vizual prin verificarea depozitării mărfurilor și a rotației acestora;
  • Cunoașterea de bază a normelor igienice pentru a scăpa de insecte și rozătoare, un control al temperaturilor și al micro-climatului;
  • Administrarea documentelor care au legătură cu procedurile HACCP și gestionarea neconformității;
  • Problemele de microbiologie alimentară, cunoașterea originii chimice și fizice a producției.

Beneficii operaționale și de business

  • Respectarea cerintelor legislative şi consolidarea încrederii la nivelul tuturor părţilor interesate- clienţi, intermediari, mari depozite, lanţuri de retail etc.
  • Transmiterea unui semnal referitor la o abordare proactivă a siguranței alimentului.

Durată

1 zi

Cost

175 Euro

Criterii de acces

n/a

Telefon: (+40) 21 3183800
Mobil: (+40) 753 185956
Splaiul Unirii 165
București, România