Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Frauda alimentară în standardele industriei GFSI

Frauda alimentară în standardele industriei GFSI
Status
Neînscris
Preț
̶6̶5̶0̶ ̶ / 350 Ron

Cursul se adresează persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, managerilor calitate, echipei de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanți, tuturor părților interesate interesate în identificarea vulnerabilităților și fraudei alimentare. Pe măsură ce mai mulți oameni vor conștientiza conceptul și vulnerabilitățile Fraudei Alimentare sau Food Fraud cum mai întâlnim adesea menționat, vor deveni, de asemenea, mai eficiente nu numai la intervenție și răspuns, ci și la prevenire. Toate standardele de certificare necesită o evaluare documentată a vulnerabilității împotriva fraudei alimentare. Planul complet de fraudă alimentară va atenua riscurile de sănătate publică din cauza vulnerabilităților identificate.

Durată

16h (flexibil)

Metodă de studiu

E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla

Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer.

Vezi condiţii şi detalii si pentru a accesa cursul în format sală sau să solicitați un curs in-house pentru organizația Dvs., accesând linkul de mai jos: https://bvtraining.ro/courses/principii-food-fraud/

Solicită aici prezenta trainerilor noștri la tine în organizație, pentru un curs personalizat.

Solicită ofertă prin accesarea linkului de mai jos:

https://bvtraining.ro/formular-de-inscriere/

Conţinutul cursului

  • Prezentarea principiilor Fraudei Alimentare (Food Fraud) și a practicilor incorecte;
  • Prezentarea legislatiei în vigoare și a prevederilor standardelor privind frauda alimentară;
  • Importanţa implementării dispoziţiilor şi procedurilor specifice, prezentarea elementelor cheie ale planului companiei pentru prevenirea Fraudei alimenatre (Food Fraud);
  • Modul de elaborare a Planului de identificare a vulnerabilităților și de prevenire a Fraudei alimentare;
  • Stabilirea strategiei și măsurilor de prevenire, implicarea managementului;
  • Auditarea vulnerabilităților la fraudele alimentare.

Modalitatea de testare

Test tip grilă

Asistenţă

Permanent pe mail

Finalizare:

diploma de absolvire bilingvă, ce atestă că au dobândit cunoştinţe şi competenţe în ceea ce privește Principiile fraudei alimentare şi aplicarea lor în cadrul companiei.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România