Lector cu experiență în domeniile Calitate – Mediu – Securitatea și Sănătatea Ocupațională- Siguranța Alimentară (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, FSSC 22000 v4.1, ISO 22000:2018, IFS Food v6:2017, Managementul Alergenilor, Food Defense & Food Fraud, Tehnici de Măsurare a Calității, Managementul Deșeurilor, Substanțe Chimice) Managementul Riscului (ISO 31000:2009), Laboratoare de încercări (ISO 17025:2017), Dispozitive Medicale (ISO 13485:2016), GMP, GDP, GLP, Auditul și Îmbunătățirea Proceselor (5 De Ce, 8 D, Diagrama Cauza-Efect), Eliberarea Permiselor de Lucru (cu foc deschis, în spații închise, la înălțime).
Prezentare generală a confidențialității
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.