Close
București, România Strada Turturelelor, nr. 62
(+40) 21 3183800 training@ro.bureauveritas.com

Performanță

Abordăm nevoi comune într-un mod particularizat

Bureau Veritas preia presiunea asigurării competenței de la dvs.

Programele de training Bureau Veritas reprezintă un instrument eficient de îmbunătățire a competențelor angajaților recunoscute la nivel international. Având o medie de aproximativ 800 de participanți anual, Bureau Veritas Romania contribuie la creșterea calității resurselor umane din toate sectoarele de activitate, în companii cu impact la nivel național și internațional.

Acoperirea calității, sănătății, siguranței, responsabilității sociale și a mediului, portofoliul vast de formare cuprinde soluții care oferă oamenilor cunoștințele, abilitățile și deprinderile de care au nevoie pentru a progresa. Punem pe primul loc dezvoltarea profesională, în căutarea succesului individual și organizațional.

Cu expertiză și experiență de neegalat oferind soluții eficiente de instruire, modulele noastre acoperă o gamă largă de aspecte de conformitate care afectează organizatiile, fie acestea publice sau private.

Primiți înapoi mai multă siguranță operațională

Soluții validate, de fiecare dată

De la IMM-uri și întreprinderi familiale la organizații multinaționale, oferim soluții de formare bazate pe rezultate pentru o gamă largă de organizații în fiecare an.

Acoperind cursuri publice și programe personalizate, oferim expertiză specializată și acoperire globală pentru a oferi, de fiecare dată, o soluție flexibilă și profesională de instruire.

Alegeți module de formare față în față sau module de eLearning sau o combinație care să vă sprijine operațiunile de afaceri.

Flexibilitate în livrare

Oferta noastra de cursuri cuprinde mai mult de 40 de oferte de curs, ce se desfasoară atât în sistem deschis, conform planificare trimestrială, în Bucuresti și în alte orașe din țară, dar și particularizat, funcție de nevoia clientului, generând  avantaje legate de rapiditatea livrării și specificul companiei.

Segmentele de cursuri (QHSE, securitatea lantului logistic, continuitatea afacerii, risc și sustenabilitate, sectorul alimentar, industrie, construcții& infrastructură, agricultură & bunuri de larg consum ) acoperă cele 10 pietepe care Bureau Veritas își desfășoară activitatea:

  • Automotive & Transport

  • Construcții & Infrastructură

  • Industrie chimică și petrochimică

  • Petrol și Gaze

  • Energie și Utilități

  • Agricultură & Mărfuri

  • Servicii financare & sector public

  • Industrie alimentară și securitatea lanțului alimentar

  • Produse & Retail

  • Marină

Instruire specializată: Cursuri complet adaptate, care integrează obiectivele specifice de învățare și de competență pentru rezultate maxime. Lucrăm în parteneriat cu clienții pentru a crea conținuturi personalizate care pot include politici, proceduri și concepte specifice de învățare ale companiei. Cursurile pot fi marcate chiar și în identitatea dvs. corporativă (în funcție de regulile de branding) și livrate la sediul dvs. sau la un centru Bureau Veritas.

Cursuri in sistem deschis: Cursuri destinate angajaților din toate organizațiile, oferind o opțiune convenabilă și rentabilă pentru persoane sau grupuri de toate dimensiunile si se desfasoare in centre Bureau Veritas sau în alte locații din țară.

Învățare combinată

Metode de prezentare: 30% pregatire teoretica, tip prelegere, discutie si schimb de idei și 70% pregatire practică- utilizând fișe de lucru, simulări, jocuri și alte exerciții aplicative.

Materiale disponibile: suport de curs, fișe de aplicații.

Telefon: (+40) 21 3183800
Mobil: (+40) 753 185956
Strada Turturelelor, nr. 62
București, România