Close
București, România Splaiul Unirii 165
(+40) 21 3183800 cursuri@bureauveritas.com

Online Academy- E-learning

Categorii de cursuri online

 

Cum ma inscriu la curs?

Te poti inscrie la  la curs astfel:

 • creezi un cont individual sau de companie, prin introducerea unei adrese de email si a unei parole, care vor constitui modalitățile de acces la contul personal din platformă;
 • alegi cursul dorit si butonul: Inscrie-te la acest curs;
 • selectezi modalitatea de plata- transfer bancar sau plata online cu cardul-;
 • dată achiziționat produsul, acesta se va regăsi în contul creat automat pe baza adresei de email, în platforma bvtraining.ro la adresa https://bvtraining.ro/profilul-meu/.

Cum platesc?

 • plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  După alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, vei fi redirectionat în pagina de plata Plationline, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnătură (în funcție de card, pot lipsi) dar și titularul cardului (așa cum apare pe fața cardului).  După efectuarea plății vei primi pe adresa de email toate detaliile plății și precum și un email cu factura aferenta cursului. Tranzacția va apărea pe extrasul Dvs. de cont cu numele: „bvtraining”. – in acest caz primesti acces direct la curs.
 • Plata prin Ordin de plată se face în contul RO56BRDE180SV48502831800 deschis la BRD Societe Generale – Sucursala Galati, in baza chitantei/ facturii proforme emise de Bureau Veritas Romania Controle International si primita pe adresa ta de email sau care se poate vizualiza in contul creat. La detaliile platii trebuie specificat Cursul accesat . Primesti acces la serviciul online dorit după ce se are evidența intrării banilor în contul bancar al Bureau Veritas Romania Controle International.

Exista un termen limita de acces la curs?

Puteți să le accesați oricând – modulul de prelegeri este o combinație de lectura, chestionare și alte activități ce pot fi realizate prin lucrul pe materialele suport și, deoarece toate aceste materiale sunt disponibile in contul creat., puteți să le accesați într-un moment potrivit pentru Dvs.

Care este diferenta intre un user individual si un user de companie?

Cu un cont individual, puteți viziona toate cursurile tale fără limită de timp. Un cont de companie are aceleași caracteristici ca un cont individual și, în plus, vă permite să setați programul pentru angajații dvs. și să determinați cât de des trebuie să participe la sesiuni. De asemenea, puteți urmări progresul acestora și puteți seta notificările automate pentru sesiunile viitoare și restante.

De ce am nevoie pentru vizualizare curs?

 • Puteți accesa sesiunile utilizând PC-ul, Macul sau dispozitivul mobil, folosind orice browser major (adică Chrome, Mozilla, Internet Explorer, Safari); o conexiune de internet în bandă largă este, de asemenea, necesară.
 • Odată achiziționat produsul, acesta se va regăsi în contul creat automat pe baza adresei de email, în platforma bvtraining.ro la adresa https://bvtraining.ro/profilul-meu/.
 • În cursul procesului de achiziție, userul trebuie să introducă o adresă de email și să aleagă o parolă, care vor constitui modalitățile de acces la contul personal din platformă.

Care este formatul cursului si cat dureaza?

 • Cursul este structurat in 2 sectiuni- suport de curs compus din lectii si o sectiune de materiale ajutatoare compusa din formulare utile, reprezentand o combinație de text,  imagine si chestionare. Durata medie necesară pe sesiune este cuprinsă între 5 și 10 minute.
 • Durata de parcurgere a unui curs depinde de disponibilitatea si modul de parcurgere a programului de catre Dvs.

Ce cunostinte anterioare sunt necesare?

Sesiunile de conștientizare / prezentare cerinte au fost create astfel încât un începător să poată înțelege si sa poate parcurge ulterior standardul sau sa poata accesa referentialul cu usurinta.

Platforma inregistreaza parcursul Dvs. in timp real. Puteti parasi platforma in orice moment, progresul Dvs. este inregistrat si, la urmatoarea logare, veti relua materialul din stadiul in care ati ramas.

Exista o testare la finalul cursului?

La finalul cursului sau a fiecarui modul, dupa caz, exista un test tip grila, cu unul sau mai multe variante valide de raspuns. Acesta poate sa fie multiplu accesat, existand posibilitatea de a va reintoarce la materialul de studiu pentru verificare/ aprofundare. Dupa parcurgere test, primiti validarea raspunsului si progresul pe loc.

Ce diploma primesc?

Daca ați finalizat examenul cu succes, adică dacă scorul dvs. este mai mare decât minimul necesar, atunci veți primi aceeasi Diploma de absolvire – emisă bilingv româna engleză -, ca in sistem sala de curs,  ce atestă dobandirea de  cunoştinţe şi competenţe pe care le-ați dobândit în fiecare dintre modulele cursului.

Cum contactez tutorul dedicat

Aveti posibilitatea a transmite intrebari tutorului alocat pe parcursul parcurgerii programului de formare utilizand adresa de email de contact primita la achizitie: cursuri@bureauveritas.com si acesta va intra in contact cu Dvs.

Telefon: (+40) 21 3183800
Mobil: (+40) 753 185956
Splaiul Unirii 165
București, România