Close
București, România Strada Turturelelor, nr. 62
(+40) 21 3183800 training@ro.bureauveritas.com

Siguranța Agroalimentară

Cerintele referitoare la siguranţa alimentară sunt în creştere. Consumatorii şi autorităţile solicită tot mai des ca alimentele pe care le consumăm să ofere niveluri de calitate şi de siguranţă înalte. În cazul în care apare o problemă, sursa erorii trebuie să fie depistată rapid, iar problema să fie rectificată.

Solicitările se adresează, în general, în primul rând comerţului cu amănuntul, însă responsabilitatea se extinde acum asupra întregului lanţ alimentar, incluzând producătorii alimentari, producătorii primari şi transportatorii.

Vegan standard – Prezentare cerinte
Vegan standard – Prezentare cerinte

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerințele standardului Vegan…Citește mai mult

Gluten Free standard – Prezentare cerinte
Gluten Free standard – Prezentare cerinte

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerintele standardului Gluten FreeCitește mai mult

Principii food fraud
Principii food fraud

Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate…Citește mai mult

Cerințe HACCP
Cerințe HACCP

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau dintr-un sector conex…Citește mai mult

Bune practici GMP+
Bune practici GMP+

Se adreseaza Producătorilor, traderilor, transportatorilor, tuturor celor interesaţi cu privire la conformarea cu bunele practice în producţie/distribuţie…Citește mai mult

Cerințe de etichetare produse alimentare
Cerințe de etichetare produse alimentare

Se adreseaza Regulament UE 1169/2011…Citește mai mult

Cerințe de etichetare produse și substanțe chimice
Cerințe de etichetare produse și substanțe chimice

Se adreseaza producătorilor, importatorilor, utilizatorilor şi distribuitorilor de substanţe chimice şi amestecuri, comercianţi cu amănuntul…Citește mai mult

Principii food defence
Principii food defence

Se adreseaza persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate, echipa de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari… Citește mai mult

Auditor intern IFS, vers. 6.1.
Auditor intern IFS, vers. 6.1.

Se adreseaza Tuturor celor implicați în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard internațional pentru produsele alimentare… Citește mai mult

Cerințe IFS, vers. 6.1.
Cerințe IFS, vers. 6.1.

Se adreseaza tuturor celor implicați în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard internațional pentru produsele alimentare…. Citește mai mult

Audit intern British Retail Consortium (BRC)
Audit intern British Retail Consortium (BRC)

Se adreseaza companiilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea şi comercializarea produselor alimentare) indiferent de mărimea şi complexitatea lor… Citește mai mult

Cerințe British Retail Consortium (BRC)
Cerințe British Retail Consortium (BRC)

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerinţele standardului BRC… Citește mai mult

AUDITOR INTERN FSSC 22000, vers. 4.1.
AUDITOR INTERN FSSC 22000, vers. 4.1.

Se adreseaza companiilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea şi comercializarea produselor alimentare) indiferent de marimea şi complexitatea lor… Citește mai mult

Cerințe FSSC 22000, vers. 4.1.
Cerințe FSSC 22000, vers. 4.1.

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar – producţie agricolă, procesare, ambalare, catering, producţie de hrană pentru animale… Citește mai mult

Auditor intern sistem integrat de calitate și siguranța alimentului conform  ISO 9001:2015-ISO 22000:2018
Auditor intern sistem integrat de calitate și siguranța alimentului conform ISO 9001:2015-ISO 22000:2018

Se adreseaza persoanelor din cadrul unei organizatii certificate sau in curs de certificare… Citește mai mult

Auditor intern ISO 22000:2018
Auditor intern ISO 22000:2018

Se adreseaza persoanelor din cadrul unei organizaţii certificate sau în curs de certificare conform ISO 22000:2018… Citește mai mult

Tranziție la ISO 22000:2018
Tranziție la ISO 22000:2018

Se adreseaza echipei de siguranţa alimentului, reprezentantilor managementului cu responsabilităţi în gestionarea tranziţiei, persoanelor care fac parte din echipa de audit intern… Citește mai mult

Telefon: (+40) 21 3183800
Mobil: (+40) 753 185956
Strada Turturelelor, nr. 62
București, România