Durata: 8 ore(flexibil)
Metoda de studiu:
E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla
Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos:
/https://bvtraining.ro/courses/tranzitie-la-iso-220002018/
Solicită aici prezenta trainerilor noștri la tine în organizație, pentru un curs personalizat.
Continutul cursului:
- prezentarea schimbărilor aduse de versiunea ISO 22000:2018, din perspectiva adoptării Anexei comune HCL, dar şi a aspectelor specifice siguranţei alimentului;
- efectuarea unei analize comparative a cerintelor noilor standard (modificari, precizari legate de implementare);
- prezentarea abordării PDCA din perspectiva sistemului de management, dar şi din perspectiva respectării cerinţelor HACCP;
- definirea contextului organizaţiei, cu incidență asupra siguranței alimentului;
- analiza părţilor interesate, a așteptărilor și nevoilor acestora, din perspectiva pericolelor, mediului, comunității, consumatorului final;
- punerea în aplicare a unei abordări bazate pe riscuri şi oportunităţi, care influenţează rezultatele intenţionate, fie cu trend pozitiv, fie într-o manieră negativă;
- modul de urmarire şi asumare al obiectivelor şi comunicarea la nivelul organizaţiei, precum şi aspecte legate de controlul lanţului de furnizare/ serviciilor furnizate din exterior;
- modul de adaptare a sistemul de management al siguranţei alimentului în conformitate cu cerinţele ISO 22000:2018, atât din punct de vedere al informaţiilor documentate cât şi al implementării.
Modalitate de testare:
Test tip grila
Finalizare:
Diploma de absolvire sau participare- emisă bilingv româna engleză-, ce atestă că ați dobândit cunoştinţe şi competenţe pentru sisteme de management conform noului standard ISO 22000:2018.
Asistență:
Permanent pe mail
Adaugă comentariu