Close
București, România Splaiul Unirii 165
(+40) 21 3183800 cursuri@bureauveritas.com

TISAX- Evaluarea securității informațiilor in industria automotive

Digitalizarea automobilelor determină necesitatea unui management robust și proactiv al securității informațiilor. TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange), cel mai cunoscut standard mondial de securitate a informațiilor pentru automobile, vă permite să îndepliniți cerințele industriei și să demonstrați consumatorilor că luați în serios protecția datelor, pe baza evaluării securității informațiilor VDA (VDA ISA), TISAX fiind complementar cu ISO 27001.

În fiecare zi, sunt create și schimbate cantități masive de date în întreaga industrie auto pe tot parcursul ciclului de viață, de la proiectare și testare, până la validare, omologare și producție. Aceasta include în special datele de securitate legate de fazele de dezvoltare a proiectelor pentru piese și sisteme, precum și procesele de fabricație și datele de producție automatizate în rețea.

Pentru furnizorii de servicii și furnizorii din industria auto, provocarea constă în detectarea și diminuarea riscului digital și asigurarea recuperării rapide a incidentelor perturbatoare.

Serviciile de training Bureau Veritas TISAX vă oferă informații privind cerințele de conformare și modul în care protejați datele pe care le gestionați zilnic și demonstrați responsabilitatea dvs. față de consumatori și autorități de reglementare.

Se adresează

Cursul se adreseaza responsabililor calitate, responsabililor cu securitatea informațiilor, managerilro de risc, manageri de proiect, alți responsabili.

Obiective

Cursul are drept obiectiv calibrarea cunostintelor participantilor privind prevederile TISAX, pentru acordarea etichetei, după cum urmează:

  • Scop, verificare nivele de maturitate
  • SMSI în cadrul organizației
  • Informații suplimentare privind resursele umane, controlul accesului, aspect legate de comunicare, asiguraarea securității fizice
  • Protecția datelor și a produselor

Beneficii operaţionale şi de business

  • Identificați și reduceți riscul de securitate al informațiilor
  • Preveniți încălcările de securitate a informațiilor și atacurile cibernetice
  • Îmbunătățirea reputați și creșterea încrederii consumatorilor

Durată

1 zi

Cost

200 Euro

Criterii de acces

n/a

Telefon: (+40) 21 3183800
Mobil: (+40) 753 185956
Splaiul Unirii 165
București, România