Close
București, România Strada Turturelelor, nr. 62
(+40) 21 3183800 training@ro.bureauveritas.com

Gluten Free standard – Prezentare cerinte

Se adresează

Persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerintele standardului Gluten Free în vederea implementării & utilizării dispozițiilor în sistemul de management al companiei cât și din punct de vedere al procesului de certificare a unei companii conform acestui standard.

Obiective

Cursul își propune să furnizeze informații cu privire la cerințele, structura și domeniul de aplicare ale acestui standard, dupa cum urmează:

  • Privire de ansamblu asupra impactului utilizarii de produse cu gluten la consumatori intoleranți
  • Legislație aplicabilă
  • Factori ce influențează aplicabilitatea
  • Roluri în companiile producătoare de produse fără gluten
  • Practici Gluten free
  • Cerințele standardului AOECS pentru produse alimentare fărăgluten
  • Implementarea planului HACCP specific
  • Cerințe privind certificarea de terță parte

Beneficii operaţionale şi la nivel de companie

  • Consolidarea reputatiiei si  încrederii clienților;
  • Minimizarea riscurilor alimentare semnificative;
  • Controlul eficient al proceselor interne și minimalizarea riscului alimentar.

Durată

1 zi

Cost

200 Euro

Criterii de acces

n/a

Telefon: (+40) 21 3183800
Mobil: (+40) 753 185956
Strada Turturelelor, nr. 62
București, România