Se adresează
Persoanelor din cadrul unei organizaţii certificate sau în curs de certificare conform ISO 22000:2018, care efectuează/vor efectua audituri interne în cadrul organizaţiei sau la furnizor, Reprezentanţilor managementului pentru Siguranţă / Calitate, echipei de siguranţa alimentului, responsabililor de procese, şefilor de compartimente.
Obiective
Dobândirea cunoştintelor şi abilităţilor necesare auditorilor interni în conformitate cu cerinţele standardului ISO 22000:2018 pentru:
- auditarea noilor cerinte referitoare la contextul organizaţional;
- punerea în aplicare a unei abordări bazate pe riscuri, precum şi modul în care organizaţia asigură un control eficace al pericolelor privind siguranţa alimentului pe întreg ciclul de viaţă al produsului;
- auditarea eficienţei mecanismelor interne de consultare şi implicare a angajaţilor, din perspectiva diminuării riscurilor şi pericolelor privind siguranţa alimentului;
- auditarea angajamentului managementului de vârf şi al conducerii;
- aplicarea tehnicilor şi metodologiilor de audit conform ISO 19011:2018.
Beneficii operaționale și la nivelul companiei
- Mărirea impactului asupra clienţilor;
- Creşterea gradului de transparenţă;
- Simplificarea producţiei;
- Minimalizarea riscurilor alimentare semnificative;
- Controlul eficace al proceselor interne şi minimilizarea riscului de insucces;
- Creşterea motivaţiei personalului prin abordarea proactivă a siguranţei alimentului.
Durată
2 zile
Cost
250 Euro
Criterii de acces
–