ISO 22000:2005 – CERINTE FSSC 22000:2005

Se adreseaza Persoanelor din cadrul unei organizatii certificate sau in curs de certificare conform ISO FSSC 22000:2005 care doresc sa aprofundeze cerintele standardului FSSC 22000:2005; reprezentantilor managementului pentru Siguranta Alimentelor, responsabililor, sefilor de compartimente.
Obiective Prezentarea cerintelor standardului FSSC 22000:2005.

Intelegerea si evaluarea cerintelor standardului, planificarea, conducerea & raportarea unui audit intern al sistemelor de management al sigurantei alimentare, aplicarea abilitatilor practice necesare pentru efectuarea auditurilor interne conform cerintelor FSSC 22000, elaborarea unui program de audit eficace si selectarea unui audit adecvat, utilizarea tehnicilor, cum ar fi listele de verificare si diagramele de flux si alte elemente ajutatoare eficiente, efectuarea auditurilor care sa contribuie la imbunatatirea continua a respectivei organizatii.

Standardul ISO 22000:2005 este primul standard international pentru implementarea certificarii managementul sistemului de siguranta alimentara. Acopera comunicarea interactiva, managementul sistemului si pericolul de control.

Beneficiile principale ale acestui sistem sunt:

Impact mai mare asupra clientilor;

Transparenta sporita;

Productie rationalizata;

Reducerea la minimum a riscurilor semnificative de produse alimentare;

Controlul eficient al proceselor interne si minimizarea riscului de esec;

Cresterea motivarii personalului concentrandu-se pe un loc de munca bine facut;

O abordare proactiva a sigurantei alimentare.

Pret : 175 Euro