CERINTE BRITISH RETAIL CONSORTIUM (BRC)

Se adreseaza Persoanelor care activeaza in cadrul unei companii din domeniul alimentar sau intr-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerintele standardului BRC in vederea implementarii & utilizarii dispozitiilor in sistemul de management al companiei cat si din punct de vedere al procesului de certificare a unei companii conform acestui standard.
Obiective Cursul isi propune sa furnizeze informatii cu privire la cerintele, structura si domeniul de aplicare ale acestui standard.

La curs se vor prezenta urmatoarele informatii:

Ce este standardul BRC Food;

Scopul si beneficiile standardului;

Structura standardului;

Cerintele si modul de aplicare a standardului;

Domeniul de aplicabilitate si de certificare;

Pasii procesului de implementare si certificare;

Gradul sistemului si influenta sa asupra procesului de certificare si recertificare;

Mentinerea sistemului.

Beneficiile principale ale acestui sistem sunt:

Accesarea pietelor precum Regatul Unit al Marii Britanii, Germania si Franta;

Consolidarea relatiilor cu distribuitorii cu amanuntul;

Marirea gradului de transparenta;

Consolidarea increderii clientilor;

Optimizarea productiei;

Minimizarea riscurilor alimentare semnificative;

Controlul eficient al proceselor interne si minimalizarea riscului de insucces;

Transmiterea unui semnal referitor la o abordare proactiva a sigurantei alimentare;

Axarea pe provocarile dvs. esentiale.

Pret : 200 Euro