Bureau Veritas şi NESTLÉ, un parteneriat de succes pentru Siguranţa Alimentară

Bureau Veritas, liderul mondial în servicii de certificare, continuă parteneriatul de succes cu compania Nestle, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria alimentară din întreaga lume, printr-un contract global cu o vechime de… Cu sediul în Vevey, Elvetia, Nestlé a fost fondată în anul 1866 de către Henri Nestlé şi este astazi lider mondial în nutriţie, sănătate şi vitalitate. Nestlé are în prezent 283.000 de angajaţi precum şi fabrici şi operaţiuni în aproape fiecare ţară din lume.

Datorită principiilor fundamentale pe care se bazează strategia companiei, Nestlé continuă să evolueze şi să se adapteze la lumea în continuă schimbare.Produsele Nestlé existente cresc prin inovaţie şi renovare, menţinând în acelaşi timp un echilibru în activităţile globale şi liniile de produse. Potenţialul pe termen lung nu este niciodată sacrificat pentru performanţe pe termen scurt. Prioritatea Nestle este să ofere oamenilor cele mai bune si cele mai relevante produse, oriunde ar fi, indiferent de nevoile lor, pe tot parcursul vieţii lor.

Prin modul de a face afaceri în toate ţările în care sunt prezenţi, Nestle demonstrează o înţelegere profundă a specificului local pentru nutriţie, sănătate şi vitalitate. Produsele Nestle sunt create pentru a satisface gusturi şi obiceiuri de oriunde din lume.

Lider mondial în certificarea diferitelor sisteme de management, cu birouri în 140 de ţări şi mai mult de 100.000 de certificate emise, Bureau Veritas Certification oferă servicii de certificare şi de evaluare în conformitate cu numeroase standarde internaţionale, în sistem acreditat, acoperind astfel cerinţele tuturor companiilor din industria agro-alimentară, pe întreg lanţul de producţie: HACCP, ISO 22000, FSSC 22000 Food Manufacturing and Food Packaging, IFS, BRC, BRC/IOP, GlobalGap, Eurepgap, Organic certification, HALAL.

Bureau Veritas Certification deţine competenţe multidisciplinare şi oferă un portofoliu complet de servicii, ce include certificarea conform:

 • ISO 9001 (Sisteme pentru Managementul Calităţii)
 • ISO 14001 (Sisteme pentru Management de Mediu)
 • OHSAS 18001 (Managementul Sănătăţii şi Siguranţei Ocupaţionale)
 • Sisteme de Management Integrate

Schemelor specifice diverselor sectoare industriale:

 • QS 9000, VDA 6, ISO/TS 16949 (Sectorul Auto)
 • AS9100 (Managementul Calităţii în domeniul Aviatic)
 • IRIS (Furnizor de calitate în sectorul internaţional de cai ferate)
 • ISO 20000 (Managementul Calităţii Serviciilor)
 • ISO 27001 (Managementul Securităţii Informaţiei)
 • TAPA TSR/FSR (Cerinţele de securitate a încărcăturii pe durata transportului şi a depozitarii)

Schemelor pentru Dezvoltare durabilă

 • FSC FM; FSC CoC, PEFC (Managementul Pădurilor şi al Lanţului de Custodie)
 • EUTR DDS (Soluţie pentru demonstrarea legalităţii lemnului în conformitate cu Directiva 995/2010/EC)
 • ISCC, Red Cert, Global GAP (Bune Practici în Agricultură)
 • SA 8000 (Managementul Responsabilităţii Sociale şi Coduri de Conduită)
 • ISO 50001 (Managementul Energiei).

Bureau Veritas este organismul de certificare cu cea mai largă recunoaştere din lume, fiind acreditat pentru certificarea Sistemelor de Managementul Calităţii de organismele naţionale de acreditare din 50 de ţări.

De la înfiinţarea sa, în 1828, Grupul Bureau Veritas şi-a clădit şi consolidat în mod constant competenţele şi recunoaşterea internaţională, ajutându-şi permanent clienţii să-şi atingă obiectivele din ce în ce mai provocatoare referitoare la Calitate, Sănătate, Securitate, Mediu şi Responsabilitate Socială.

Reţeaua de birouri regionale şi locale a Grupului numară peste 66.500 de angajaţi care gestionează relaţia cu clienţii şi oferă o gamă largă de servicii corespunzătoare, inclusiv inspecţie, testare, auditare, certificare, clasificarea navelor şi asistenţă tehnică, instruire şi diverse servicii externalizate.

Referinţe Bureau Veritas Certification în Romania: NESTLE, URSUS BREWERIES, VEOLIA APA, PETROTEL – Lukoil, OPEL EREBUS,FORNETTI ROMANIA, GALMOPAN INDUSTRIE, MARCHAND, IBM, GENMAR COSMETICS, SAINT-GOBAIN, BUNGE, PATISIMO, KAEFER, MARINA REGIA Residence, CARPAT STICKS, ş.a.

Pret :